onsdag 25 april 2018

Läses med en nypa salt, lite ironi och med massor av kärlek <3<3<3


I have a dream........

Det var en gång en moder och en fader som hade två döttrar. Det var en vacker men bister vinterdag när dom gifte bort sina döttrar med vars en stiliga broder. Det var dubbelbröllop, å så vackert, så underbart och inte ett öga var torrt i den bistra vinterkylan i slutet av decembermånad. 

Den ena dottern hade redan två små söta flickebarn och hon å hennes make fick ytterligare ett sött litet flickebarn.

Åren går och mamman till de tre flickorna har en dröm. En dröm som hon hoppas skulle uppfyllas när de tre döttrarna hittat sina drömprinsar. 

Trippelbröllop..... i mamman och pappans lummiga trädgård. Ett sommarbröllop, nej tre sommarbröllop i ett.Flickorna hittar sina drömprinsar och lite småfolk trillar in, ja eller ut om man nu ska hård dra det ;). 

Mamman hoppas att flickorna ska överraka henne en dag med att säga..... Mamma, vi tänkte ha trippelbröllop nästa sommar, den stora festen ska vara i er underbara trädgård. Festa så shotsen ryker, slå klackarna i gräset och vara bakfull fram till måndagen. 
Å vad mamman hoppades men tiden går å går och mamman blir äldre å äldre men inga döttrar vill trippelgifta sig. 

Mamman tänker att så underbart det hade varit att få gifta bort sina döttrar precis som  hennes föräldrarna gjorde. Varje dotter med en herre vid sin sida uppför altargången, en med sin pappa och två med varsin bror..... 

En dag får mamman besked att ena flickebarnet ska gifta sig. Ett sommarbröllop stundar, ev borgligt, utan hejdundrande fest och bara de närmaste med vid vigseln.

Mamman å pappan blir såklart oerhört glada för detta men innerst inne sörjer mamman sin krossade dröm om det där vackra fina ljuvliga trippelbröllopet som nu bara är ett fint minne av en dröm......
Dubbelbröllop och sen trippelbröllop... Hade vi sen dragit med de två tjej kusinerna så hade det blivit femlingabröllop. Eller varför inte ett femlingbröllop av alla fem syskonen Björnbärslejon. Galna tanke haha.

I had a dream........

Kram från 
en mamma i 
trippelbröllopstankar
som aldrig blir av.


Ps denna text är som ni förstår uppdiktad. Alla som känner mig vet att jag aldrig festar med klackskor på en gräsmatta, inte shotar så det ryker, jag shotar bara jägermeister men det kallar jag snapsar. Fast å andra sidan är jägern riktigt riktigt kall så ryker det iofs av jägerflaskan.

Nåja texten är iaf uppdiktad, mamman slickar sina sår och fäller en liten tår medan trippelbröllopstankarna för döttrarna lägger sig...

I have a dream.....2 kommentarer:

  1. Drömma kan man alltid göra. Men enkel vigsel de blir ����❤

    SvaraRadera
  2. Haha hjärtat, klart ni ska gifta er precis som ni vill, hur ni vill osv. Jag drömmer vidare ;) <3<3<3

    SvaraRadera