torsdag 12 oktober 2017

Den där känslan att under hela sommaren gå och vänta på att just sommaren med sol, värme, värmebölja, varma kvällar med mys i poolen och i trädgården ska komma och att sommaren liksom aldrig bröt ut riktigt, den känslan var bara stressande och ganska jobbig.

Tittar man tillbaka på sommaren som aldrig riktigt kom så var den väldigt fin ändå med de förutsättningar vi hade med kyla blåst och regn. Vi fick några riktigt fina dagar och någon kväll och natt var helt underbara. Det gäller ju bara att göra det bästa av situationen och att fånga dagen eller kvällen. 

Här fångade vi det där lilla extra som gör en så glad.
Att dra i hop lite vänner på en spontankväll som tillika blev både varm och underbar. Vi badade, grillade, satt ute halva natten, drack jäger, öl och vin. Vi körde spotify, sjöng och skrålade. Mannen bröt upp sin dyra fin whisky och bjöd på. Den som han vårdat ömt och tänkt spara. Min man han är fin han. Likaså våra vänner. Såna kvällar är guld värda.

Ale stenar & Kåseberga fick ett besök av oss en av de få varma dagarna i augusti. Mysigt, magiskt och god räkmacka.


Vår bordsgranne när vi käkade nere i hamnen, visst e han fin.

Oj oj vad fina sommarbilder jag har i min mobil, den här sommaren var kanske inte så hemsk ändå nu när man kollar igenom 4500 bilder. Massor av bilder med sol, pool, strand och hav. Glada barn och barnbarn. Fyra barndop och ett bröllop. Kräftskiva och när jag officiellt blev tant. Naturbilder, trädgårdsbilder, grill, mat och go dricka. Däremot saknar jag att det inte blev tid för ett redigt poolparty, ett sjöslag. Tid har varit en brist vara för oss denna sommar så det fick faktiskt stå över i år, trist för jag älskar sånt.

Har ni tur återkommer jag under hösten med tillbaka blickar från sommaren.

Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar